Stubfræsning

Er du på udkig efter billig stubfræsning? Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Hos TH Haveservice er prissætningen for stubfræsning gjort så simpelt som muligt. Når du skal have en pris på stubfræsning hos TH Haveservice, skal du bare bruge diametermålet på stubben.
Har du flere stubbe tilbyder vi en god pris på en samlet opgave.
Beregn pris

Vores 3 løfter

Ved hver eneste opgave garanterer vi følgende løfter.
Vi er yderst professionelle.
Vi laver kvalitetsarbejde
Du er tilfreds når vi er færdige

Stubfræsning pris

Vi tilbyder professionel stubfræsning til en overkommelig pris. Vi ved, at stubfræsning kan være en dyr affære, men vi har gjort alt, hvad vi kan, for at holde vores priser så lave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Stubfræsning priser

Vi tilbyder professionel stubfræsning til konkurrencedygtige priser. Vores priser afhænger af størrelsen og mængden af stubbe, der skal fjernes, men vi har gjort alt, hvad vi kan, for at holde vores priser så lave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Kontakt os gerne for at få et tilbud på fjernelse af din stub, så vi kan give dig en pris, der passer til dine behov og økonomi.
Stubfræsning
blank

Vi er eksperter i stubfræsning

Med stubfræsning kan man nemt og effektivt fjerne en træstub efter man har fældet et træ. Vi kan gå helt op til 40cm ned i jorden, men normalt går vi 20cm ned.

Vi har alle de rette maskiner og værktøj til at gennemføre et professionelt og flot stykke arbejde. Vi tilbyder billig stubfræsning i hele landet, til stærke konkurrencepriser, næsten ingen kan slå!

Vores stubfræser rasper træstubben, som laver stubben til flis, så du nemt kan bruge området bagefter!

Beregn pris på stubfræsning herunder, så du finder den bedste pris vi kan give dig! Husk at bruge så præcise mål som muligt, så der ingen forvirring er.

Stubfræsning priser - beregn din pris her!

GET STARTED

0$

Tusind tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvilket arbejde skal udføres?

You need to select an item to continue

Den klarer vi!

Nu skal vi bare vide, hvor mange stubbe der skal fræses

You need to select an item to continue

Godt valg! Hvor mange M2 er der tale om?

You need to select an item to continue

Hvor skal opgaven udføres?

Vi skal bruge din adresse, så vi kan beregne evt. kørselstillæg

You need to select an item to continue

Total

Den estimerede pris er;

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Vi holder, hvad vi lover og svarer hurtigt.

Har du nogle spørgsmål til vores services eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så skal vi nok være behjælpelige og vende tilbage hurtigst muligt!
Kontakt os

Bestil billig stubfræsning

Du har brugt vores beregner ovenover, hvad så nu? Nu skal du bare læne dig tilbage, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt mht en pris på billig stubfræsning! Så har vi en dialog om, hvornår passer jer bedst i forhold til at vi kommer forbi og ordner stubben for jer! Når stubben er ordnet, kan du nu bruge området til, hvad som helst! Hvis du vil anlægge en ny terrasse, måske en have, eller et blomsterbed? Mulighederne er endeløse, når der ikke står en stor træstub i vejen!

Det er vigtigt at du sørger for at roden står helt fri, så vi kan komme til med vores maskiner. Hvis vi skal stå for dette, koster det ekstra. 
Tilbudet du modtager fra vores beregner er selvfølgelig et uforpligtende tilbud, så du er ikke bundet af noget tilbud i forbindelse med din prisberegning.

Vores team af erfarne fagfolk vil sørge for, at din stub bliver fjernet på en effektiv og skånsom måde. Vi har de nødvendige redskaber og maskiner til at fjerne selv de mest obstinerende stubbe, så du kan få et flot og velholdt område, uden at skulle bekymre dig om resterne af din gamle stub.

Stubfræsning i hele landet

Vi tilbyder professionel stubfræsning i hele Danmark. Der kommer selvfølgelig et kørselstillæg oveni vores pris på stubfræsningen i sig selv, men vi tilbyder nogle af de laveste priser i DK!

Fordelen ved at vi tilbyder stubfræsning i hele landet er, at når vi alligevel er hos jer, har vi mulighed for at udføre andre opgaver for jer! Så kig rundt på siden og se, om der ikke var nogle af vores andre, lækre tilbud I kunne tænke jer at gøre brug af! Har I brug for en samlet pris, kan I kontakte os. Her kan I kontakte os direkte og få en pris på det hele samlet!

Sådan benytter du vores prisberegner

Vores prisberegner er rimelig nem at bruge! Her skal du svare på en række spørgsmål for at få en pris, der passer bedst muligt ind i din situation! Disse spørgsmål indebærer diameteren på stubben, hvor dybt vi skal fræse, og om vi eventuelt skal feje jord og flis op efter vi har fræset roden. Jo mere præcis du er, jo bedre er det for os alle, da det kan give dig det bedste indblik i, hvad det vil koste dig i din situation.

Når du har udfyldt alle spørgsmålene, vil du få en estimeret pris på projektet, og inden for et par dage vil vi kontakte dig med henblik på en samtale. Er du ikke i tvivl om om vi skal udføre arbejdet for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan komme i gang hurtigst muligt.
crossmenuarrow-right